Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Googles logning (klage)
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Googles logning (klage)

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Netsurferen2 Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 26 Dec 2008
Sted: DK
Status: Offline
Point: 5471
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Netsurferen2 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Googles logning (klage)
    Sendt: 12 Mar 2017 kl. 09:38
Forbrugerrådet udvider klage over Googles logning: Den er slået til som standard
Efter at have set Version2's dokumentation har Forbrugerrådet opdateret sin klage over Googles logning af danskernes færden og internetsurf.
Det er forkert, at den er slået til som standard, mener rådet.
Forbrugerrådet Tænk har udvidet sin klage over Googles logning, der er så detaljeret, at den gør det muligt at foretage en fuldstændig og meget nøjagtig kortlægning af danskernes fysiske færden.
skriver version2.dk
HUSK: den mest udbredte fejl er, fejl40 ;-)
Windows 10 Home 64-bit
Avast
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 12 Mar 2017 kl. 10:55
Når en dansk kvinde tager og deler et billede af en mand, der i sommer blottede sig for hendes ti-årige datter og datterens veninde, træder politi, anklager og retsvæsenet omgående i aktion og idømmer hende en bøde på 5000 kr., hvorimod blotteren kan nøjes med en bøde på det halve: 2500 kr.

Når Google, Microsoft og andre med røven fuld af penge logger, dvs. tager billeder og gemmer data af helt uskyldige personer for at sælge indholdet af deres logning til uvedkommende for at tjene endnu mere mammon, er tavsheden larmende.

Ingen af de såkaldt ansvarlige (juridisk og lovgivningsmæssigt) - politi, anklagemyndigheder, retsvæsen, kommune, stat, folketing og politikere løfter et øjenbryn.

Man kan få den tanke, at hele dette hierarki af papirtigre, som til syvende og sidst burde være ansvarlige overfor samme mennesker, der er ofre for den massive logning og videresalg af deres personlige data - altså vælgerne, er købt, betalt og dermed gennemsyrede af korruption af disse internationale forbrydersyndikater - Google, Microsoft osv., populært kaldet Big Brother.

Det eneste, der er respekt for, er penge. Mennesker er kun stemmekvæg og skal malkes til sidste dråbe.

Dette er naturligvis politik, men har intet at gøre med politisk farve eller system. Korruptionen strækker sig fra yderste venstre til yderste højre.

Velbekommen!

Næh. Skal der ske noget, er eneste chance for menigmand at gå til forbrugerråd, ombudsmænd og egne advokater (betal ved kasse 1) - altså i vort åh, så demokratiske lille smørhul, kaldet Danmark. Andre steder på vor lille planet, skal man se sig godt for både indendørs og udendørs. Der står lejemorderne i kø rundt om næste hjørne.



Redigeret af Prutterhunden - 13 Mar 2017 kl. 03:29
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Ralphus Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 26 Maj 2016
Status: Offline
Point: 6032
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ralphus Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 12 Mar 2017 kl. 11:24
Thumbs Up
vh.
Ralphus

Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 12 Mar 2017 kl. 12:27
He he, Ralphus.

Jeg er jo godt klar over, at mit indlæg er på grænsen og kan provokere godtroende sjæle, som bilder sig ind, at vi lever i den bedste af alle verdener.

Det tror jeg ikke, og det gør du åbenbart heller ikke, og det er jo rart ikke at være helt alene om et sådant i nogles øjne ekstremt synspunkt.

Mange vil helst kun se den ene side af medaljen og fortrænge den anden, da det forstyrrer deres indre naive fred og ro. Skal disse på sin vis elskelige mennesker bringes ud af deres vildfarelse, nytter det ikke bare at være venlig og stryge dem med hårene, som en god hund. De skal provokeres for at sætte gang i deres hjerneceller.

Så det gør jeg, men jeg opfordrer ikke til politisk diskussion. Den diskussion må foregå andre steder end her på Nettips. Jeg skriver min ærlige mening, og så kan man forholde sig til den. Slut, prut, finale! Big smile
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 12 Mar 2017 kl. 14:06
nu er det jo let igen at træde i fedtefadet
det gør jeg alligevel
fordi :

2 væsensforskellige systemer tørner sammen :

beskyttelsen af den menneskelige integritet
og
beskyttelsen af pengenes frie bevægelighed

efter min mening er det tarveligt og anstødeligt at spille disse 2 systemer ud mod hinanden og samtidig 
sige : ingen politik tak !

faktisk er det slet ikke morsomt
altså lige undtagen for blotteren som jo har haft sit sjov !
det kan vi ikke tage fra ham


Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13 Mar 2017 kl. 17:35
Undskyld, men jeg er altså en smule mystificeret.

Hvordan skal "beskyttelsen af pengenes frie bevægelighed" forstås som et system?

Hvis penge kan bevæge sig af sig selv, er jeg meget imod dette "system". De penge jeg har - i lommen, tegnedrengen og på min bankkonto - må meget gerne blive, hvor de er og ikke forsvinde af sig selv.

Bortset fra det, så er og bliver denne tråd politisk, hvilket jeg selv gør opmærksom på (citat): "Dette er naturligvis politik".

At jeg så skriver "..jeg opfordrer ikke til politisk diskussion. Den diskussion må foregå andre steder end her på Nettips.", er ikke for at afpolitisere emnet, men for at undgå indbyrdes mudderkastning mellem medlemmerne.

"ingen politik tak !" står intetsteds i mine indlæg eller i vore regler. At "Oplæg til politiske diskussioner" ikke er tilladt, er ikke det samme som et forbud mod politisk indhold, som iøvrigt ville være meget svært at undgå. Nettips forlanger ikke det umulige af sine medlemmer.

Det er heller ikke forbudt at træde i fedtefadet. Det sker jævnligt af den simple årsag, at vi er mennesker på godt og ondt. Vi er om nogen, det væsen på vor planet, der leger og eksperimenterer mest af alle og dermed kan (og skal) fejltrin ikke undgås. Af skade blir man klog. Smile

Fra professor Bagklogs dagbog: Tænk at jeg vidste det, og så vidste jeg slet ikke, at jeg vidste det!
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.078 sekunder.