Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Sjov og ballade
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Sport: LIVE fra Sdr. Omme
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Sport: LIVE fra Sdr. Omme

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Sport: LIVE fra Sdr. Omme
    Sendt: 10 Sep 2017 kl. 13:32
Som bekendt følger Nettips rekordforsøget i rundkørsel for trehjulede cykler i Sdr.Omme på nærmeste hold, hvor superstjernen Richard Russell, populært kaldet "Karrussellen", vil forsøge at slå sin egen hidtidige verdensrekord på 5.117 omgange, sat i det mindeværdige år 1917.

Som Richard Russell udtaler: "Nu er der gået over 100 år, siden jeg satte rekorden, som aldrig er blevet slået siden trods utallige forsøg, og jeg mente derfor, at det var på tide at forsøge igen."

På den kendte kro i Sdr. Omme følger gæsterne med stor spænding løbet på en storskærm opsat i dagens anledning, og løbet har endda inspireret flere af gæsterne til at give adskillige omgange, hvilket absolut hører til sjældenhederne.

Vi spurgte vor udsendte reporter, Cirkeline Rundén, hvordan stemningen er i øjeblikket på kroen?

Ja. Man må sige, at gæsterne virkelig er engagerede, og humøret er højt. Flere af gæsterne er helt rundt på gulvet af spænding.

- Hvor mange omgange er Richard Russell oppe på nu?

Det er svært at sige, da jeg i øjeblikket står i kø ved dametoilettet nede i kælderen, men for cirka 5 minutter siden var han oppe på 23 omgange. Det går jo lidt langsomt på grund af alderen.

- Ja. Det kan jo ikke overraske nogen. Hvis det nu lykkes ham at slå en ny verdensrekord, hvornår regner man så med, at det sker?

Tja.. I 1917 tog det ham 5 dage, men vi må nok regne med mindst 14 dage endnu.

- Det er temmelig lang tid, ikke? Kan publikum virkelig bevare interessen så længe?

Jo. Men det er jo en enestående begivenhed, og kroen vil være åben alle dage indtil.. Så, nu er det min tur..

Her blev forbindelsen til Cirkeline desværre afbrudt. Vi beklager.

Vi vil forsøge at genetablere forbindelsen til vor reporter og følger løbet løbende.

SIDSTE NYT:

15:10  Russell har nu genoptaget sit rekordforsøg og suser deruda i adstadigt tempo. Der er allerede slået én rekord, idet kroejer Victor "Hippo" Dromedarius med et smørret smil kan berette, at "der aldrig har været så mange gæster på en enkelt dag. Der er stadig ledige pladser, og vi fortsætter med at servere gratis cirkelkaffe med rundstykker"

14:40  Richard Russell er nu oppe på hele 30 omgange og holder en tiltrængt og velfortjent pause ifølge de internationale regler (UCI). Russells coach, P. Dahl Tramp udtaler: "Russell is in good condition and we expect the record to be beaten at any moment within two weeks. He's still standing.. sorry.. sitting on his bike and fit for fight. We thank you all for your outstanding support!"

14:05  Vi må desværre meddele, at vor udsendte reporter er blevet indlagt til observation på ikke nærmere angivet hospital. Bartender Carl Juhl Spind fortæller: "Hun følte sig fuldstændig rundtosset og helt udkørt, så vi ringede omgående efter en ambulance."

13:30  Richard Russell har nu gennemført 24 omgange!

(Vi har forgæves forsøgt at genetablere forbindelsen til kroen, men vil aflægge rapport lige så snart, den er genoprettet. Vi undskylder ventetiden)

Kroen i Sdr. Omme:



Redigeret af Prutterhunden - 10 Sep 2017 kl. 15:31
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Ralphus Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 26 Maj 2016
Status: Offline
Point: 6032
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ralphus Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 10 Sep 2017 kl. 19:28
det må være nogle stærke 'drinks' der drikkes der..Smile
vh.
Ralphus

Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 10 Sep 2017 kl. 22:49
Har aldrig været der og ved det ikke, Ralphus. Men jeg ved, at kroen eksisterer, da jeg googlede og fandt sdr.omme kro - Google-søgning

At kroen faktisk eksisterer, vidste jeg ikke, men det er så også det eneste sande i mit indlæg, måske bortset fra at stærke drinks nok er sjovere end en olding med roterende fis under cykelhjelmen.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
mjjzf Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 16 Okt 2007
Sted: Valby
Status: Offline
Point: 4751
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér mjjzf Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 11 Sep 2017 kl. 08:07
Overskriften fik mig til at tænke på ham her:
[tube]https://www.youtube.com/watch?v=8L4YGzmm9zA[/tube]
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 11 Sep 2017 kl. 09:38
LOL

Ja. Det var uhørt i Gunnar Nu's tid. Han var kraftperkemig så skide hellig, at det var til at brække sig over, det satans røvhul!!!!! Angry
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.156 sekunder.