Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Mobile enheder, smartphones, tablets og andet grej
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Ka' De li' østers?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Ka' De li' østers?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21342
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Ka' De li' østers?
    Sendt: 13 Maj 2017 kl. 09:46
Jeg vil ikke anklages for direkte at bringe reklamer i vort forum, så jeg har slettet i dette link fra Mobilsiden.dk, som ganske åbenlyst ikke har samme problem med at reklamere for hvad som helst. På den anden side, er der sikkert mange, der er glade for den reklame. Man kan jo håbe at de, som ikke er afhængig af østers, også blir betænkt.

Vi hæver ikke priserne | Mobilsiden.dk
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2586
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 Maj 2017 kl. 10:07
Det er altid godt, når nogen tør skille sig ud fra mængden. Det får andre til at tænke sig om en ekstra gang Clap


Til top
Ralphus Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 26 Maj 2016
Status: Offline
Point: 3292
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ralphus Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 Maj 2017 kl. 10:13
Det er ik' så ringe endda  Thumbs Up
vh.
Ralphus

Til top
AFFI Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 05 Apr 2008
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 10642
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AFFI Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 Maj 2017 kl. 12:07
Citat: Pomse Pomse skrev:

Det er altid godt, når nogen tør skille sig ud fra mængden. Det får andre til at tænke sig om en ekstra gang Clap


Jep, jeg har også set reklamen, og jeg er da fristet til at flytte 3 abonnementer fra YouSee, som koster 149 Kr for 10 timer's tale og data - og de to efterfølgende hver 119 Kr for ditto. Et hurtigt regnestykke giver en pris på : 387 Kr hos YouSee (nada)

Hos skaldyrene taler vi 3x79 Kr : 237 Kr - besparelsen er på 150 Kr om måneden, og YouSee/TDC burde skamme sig - og kunderne burde naturligvis reagere på det. Når service åbner på Mandag, giver undertegnede YouSee ultimatum.....hvilket før har hjulpet - især når man både har bredbånd, Stor TV-pakke og telefoni hos samme leverandør. Waoo kan erstatte bredbåndet, og omsider slipper man for YouSee's utallige nedbrud, som vi lige igen og atter modtog info om, ville blive en realitet i henved atter et døgn over hele linjen d. 15-5-då. Dvs, at vi i området hverken har telefoni, bredbånd eller TV i endnu et døgn (inkl dagtimerne). Det er det 6. totale nedbrud i Silkeborg-området i år, og nu har jeg bare fået nok af deres monopol-lign. adfærd til overpris.

PS. I øvrigt ser jeg ingen reklame i denne post. Det er et reelt tip, som jeg imidlertid sagtens kan forstå er "sløret" en smule. Fedt servet, Prutter Clap

Redigeret af AFFI - 13 Maj 2017 kl. 12:18
Liberty, when it begins to take root, is a plant of rapid growth.
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21342
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 14 Maj 2017 kl. 08:29
Tja, det med reklamer på Nettips er jo ikke helt entydigt og kan diskuteres herfra og til Roskilde. Hvornår er det reklame, og hvornår er det ikke? Nogle roser Windows og andre Linux til skyerne i vort forum. Det første skal købes, mens det andet er gratis. Er det så mere eller mindre reklame?

I denne tråd valgte jeg at se helt enkelt på spørgsmålet. I linket er et firmanavn fremhævet med store bogstaver allerede i starten, og klikker man på linket, dukker et næsten selvlysende overdimensioneret skilt op med samme firmanavn, som at få klasket et par kæmpe siliconebryster lige i hundehodet. Slask!

Havde der så i linket stået "Ka' De li' store bryster?", havde jeg nok ikke haft de store betænkeligheder, selvom jeg foretrækker den ægte vare ægte, der som regel er gratis. "Ka' De li' østers?" er jeg derimod mere betænkelig overfor. Jeg har aldrig smagt østers, men de er næppe gratis, med mindre man tager waders på og selv vader ud i det våde element efter dem.

Summa summarum var valget nemt. Et link a la "FIRMANAVN: Vi hæver ikke priserne | Mobil.." med kæmpe øh.. skilt i sylten? Nope. I think not!
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Bindegal Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 17 Okt 2007
Sted: København
Status: Offline
Point: 24280
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bindegal Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Jun 2017 kl. 10:11
Jeg har selv Østers, og er glad for dem..
Jeg må dog sige, at da det kom frem i nyhederne, at teleselskaber måtte hæve priserne pga. roaming, overvejede jeg at finde et billigere abb. til at kompensere for stigningen..
Men da Østers ikke har tænkt sig at pille ved det, kan man vel forvente, at de får en hel del af de andre konkurrenters kunder..
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.