Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Facebook: Dom rammer firmaer
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Facebook: Dom rammer firmaer

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2993
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Facebook: Dom rammer firmaer
    Sendt: 07 Jun 2018 kl. 17:33
EU-domstolen har afsagt dom, der har vidtrækkende konsekvenser for myndigheder, firmaer, organisationer og politikere, der benytter Facebook som 'talerør'.

Dommen slår fast, at administratoren af en Facebook-side også står juridisk til ansvar for Facebooks behandling af data. Det betyder helt konkret, at virksomheder mv., kan blive straffet med bøder for Facebooks eventuelle overtrædelse af datalovgivningen.

Det er at læse i Politiken.
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22354
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Jun 2018 kl. 18:30
Hurra for det! Så kan man indenfor EU vælge enten at betale bøder på stribe eller som rotter forlade trawleren FV Facebook.

Så mangler "bare" resten af landene udenfor EU, der enten er i lommen på United Bluff og fjæsbogen, eller ikke har modet, som vores EU-kommissær Margrethe Vestager, til at sige fra.

Men fortsætter en vis (?) præsident med at gøre sig uvenner med alt og alle, vil det sikkert fremskynde processen. Når afløseren kommer til (hvis han/hun får lov til det) er det nok for sent at reparere det vilde vestens renommé. Skaden er sket, og Kina har overtaget førertrøjen.

Kan da osse være vi er bedre tjent med erfarne diktatorer (vise mænd fra øst), som vi trods alt ved, hvor vi har, end en uberegnelig spradebasse med diktatoriske ambitioner baseret på en formue, han har arvet fra mama og papa.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.