Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Facebook-forlig
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Facebook-forlig

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24297
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Facebook-forlig
    Sendt: 14 Maj 2019 kl. 10:15
"Facebook ser ud til at indvilge i at sætte sig selv under opsyn af de amerikanske finanstilsyn de næste 20 år. Aftalen går tilbage til 2011 og kræver at Facebook indhenter tilladelser fra brugerne, før deres oplysninger deles med tredjeparter. I opsynets vilkår indvilger Facebook i at lade uvildige tredjeparter (i at) udøve kontroller hvert andet år over de kommende tyve år."

Umiddelbart virker det meget tyndt og uden større konsekvenser for fjæsbogen. Men, som der står: "Detaljerne i aftalen mellem de to parter forventes at blive offentliggjort i de kommende måneder", er grundlaget for en bedømmelse også tyndt.

Der sker dog ingen opsplitning af FB, der stadig vil have status af monopol og sidde som ukronede konger på flæsket. Måske ikke overraskende, da USA jo ælsker at have kontrollen med verdenshandlen og gennem medier som FB, Twitter etc. kunne påvirke og manipulere vore tanker med deres politiske propaganda.

Som europæere må vi sætte vor lid til EU, og at Margrethe Vestagers hidtidige møje og besvær ikke drukner i kampen om magten i EU. Med tanke på, at Europas velstand bygger på undertrykkelse, kolonisation, sukker- og slavehandel, er det ikke fordi vi fortjener særbehandling, men som europæere må vi som alle andre kunne gøre vor indflydelse gældende og medvirke til en bedre verden.

Vi er blevet en lus mellem 2 negle - USA og Kina. Tror vi, at de 2 parter er til for vore blå øjnes skyld, må vi tro om. Vi kan hurtig blive mast til en død lus og blive offer for en pletfjerner.

Facebook-forlig vil tvinge selskabet under opsyn de næste 20 år - Computerworld
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 4577
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 14 Maj 2019 kl. 11:59
At kalde Facebook for monopol er vel en smule overdrevet. Der findes alternativer til de sociale medie, så det er vel i sidste ende brugerne, der giver Facebook monopolstatus?

Idéen med Facebook er jo grundlæggende god nok. Det er blot det forkerte land og den forkerte mand Wink
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24297
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 14 Maj 2019 kl. 12:32
".. det er vel i sidste ende brugerne, der giver Facebook monopolstatus?"

Ja, og det gør de jo. Men måske ikke så længe. Flere har fået øjnene op for bagsiden af denne monopolstatus. Også de unge.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.125 sekunder.