Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - FB'eske kineserier
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

FB'eske kineserier

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22354
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: FB'eske kineserier
    Sendt: 06 Jun 2018 kl. 23:25
Troede du, kun vestligt orienterede koncerner, NSA osv. handler og konspirerer med fjæsbogen, så tro om igen. Nej, det er Big Business og moral og etik er en by i Rusland.

Facebook confirms data-sharing agreement with Chinese companies including Huawei (betanews.com)

"The social network (FB) says that it plans to end its agreement with Huawei this week, and the arrangements with the other three Chinese companies would also be wound up."

Ok, FB vil ophæve aftalen med kineserne, hvilket sæføli er enormt beroligende. Betyder det så, at vore data forsvinder fra Kina a' som dug for solen?

Næppe .. Når den tid oprinder, hvor Kina har besat resten af verden, herunder lille Danmark (OBS - konspirationsteori !), er det sikkert vældig praktisk for dem at kende hver eneste danskers politiske og religiøse ståsted, familie, venner, seksuelle orientering og 738 andre såkaldt private oplysninger. Huu hei ..

Nå, ja ja. Alle krige slutter i morgen, og vi kommer aldrig til at opleve fænomener som Stasi, Gestapo, Gulag og folkemord osv. igen. Den menneskelige natur er nemlig blevet en helt anden, og vi er blevet meget, meget klogere. Yes!


PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2993
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Jun 2018 kl. 07:22
Tryk avler modtryk. Når vestlige lande spionere på fremmed magter, ville det være mærkeligt om ikke der blev etableret en form for modværge.

Næhh, mere bekymrende er det, når allierede spionerer på hinanden. USA har længe spioneret på andre lande i vesten, selv om de var at betragte som allierede / venner.

"Når den tid oprinder, hvor Kina har besat resten af verden, herunder lille Danmark..." - der er vi vel allerede? Om ikke andet i overført betydning. Hvor mange elektroniske komponenter, legetøj og stykker tøj tror du ikke bliver langet over disken i vestlige lande, hvor et kinesisk firma har været involveret? Vestlige firmaer har jo også været god til at flytte hele eller dele af produktionen til Kina.


Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22354
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Jun 2018 kl. 07:41
Har ledt med lys og lygte efter noget at være uenig i - forgæves. Øv .. Cry

Så nu er det sengetid for en sød lille hund, der er meget træt i sit lille søde hundehovedhoved.

Lagde mærke til, at du var ved at skrive svar til denne tråd, så ventede lidt med at lukke og slukke. Men det gør jeg nu, så jeg svarer ikke før senere i dag, om du tilføjer mere her.

Nati-nati.. zzzzz............
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.030 sekunder.