Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Nej, nej, nej, nejmar
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Nej, nej, nej, nejmar

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Nej, nej, nej, nejmar
    Sendt: 16 Jul 2018 kl. 17:08
Gudfader til hest ..

Hystaden Neymar, den berømte primadonna på alverdens fodboldscener, er af den franske klub Paris St. Germain blevet tilbudt en særdeles givtig kontrakt.

"Angiveligt vil man betale Neymar nogenlunde det, som Lionel Messi render rundt og tjener i Barcelona. Brasilianeren tjener i øjeblikket 37 millioner euro netto om året (276 millioner danske kroner, red.), og det vil man gerne forbedre, så Neymar kan se frem til at modtage 50 millioner euro om året."

En spansk klub (Real Madrid, vistnok fra hovedstaden Madrid) har også været ude med snøren for at få torsken i land, men har klogeligt dementeret det - ialtfald midlertidligt. Hvor velkommen han er i spansk fodbold, kan man da også tvivle om.

Jeg har dog hørt rygter om, at der ligger en rolle klar til ham på Bolsjoi Teatret i Moskva (en by i Rusland), hvor han jo fornylig har optrådt med bravour som dilettant på en anden scene. Rollen skulle være som den døende svane i balletten Svanesøen med strutskørter og lånte fjer. Hvor mange rubler han kan tjene på den rolle er ikke oplyst, men da han kun skal svanse i slutscenen af balletten, må det kunne friste.

Et godt råd herfra til både Real Madrid og Barcelona skal være at få fat i det 19-årige franske supertalent Mbappé (Kylian Sanmi Mbappé Lottin), som også spiller i Paris St. Germain, men sikkert kan fås for en slat ift. de hysteriske beløb gamle derangerede hystader kræver.

Giganter i milliard-krig: Neymar tilbudt vanvidsløn – Ekstra Bladet
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.