Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Mere El Dorado
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Mere El Dorado

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Mere El Dorado
    Sendt: 13 Nov 2018 kl. 17:38
I forlængelse af mit indlæg El Dorado tidligere på dagen, så her 2 ekstra link, der understreger alvoren:

Medie: Webtrafik til Google blev for en stund sendt til Rusland og Kina | Version2

"Jeg tror, at du ville blive skræmt, hvis du vidste, hvor meget grej, der står derude og bare venter på, at den forkerte kommer forbi" - Computerworld

Vi kan alle blive ramt - også dem som bilder sig ind, at de er beskyttet af en skytsengel, fordi de er uskyldige og intet har at skjule. Både dine personlige data, din identitet og dine værdier kan blive stjålet alligevel, for kriminelle er ganske ligeglade med din funklende glorie.

Citater fra 1. link:

"Ifølge The Register er der sandsynligvis tale om et Border Gateway Protocol (BGP)-hijacking angreb. Sådan et angreb udnytter kort fortalt, at dataudvekslingen på tværs af internetudbydere er baseret på tillid og åbenhed.

BGP-hijacking er ikke noget nyt fænomen, ovenstående indlæg nævner blandt andet, hvordan angrebet øjensynligt har været brugt til at opsnappe internettrafik på vegne af nationalstater, ligesom teknikken også har været brugt til at stjæle kryptovalutaen bitcoin med.

Problemet med hijacking af trafik opstår, fordi BGP som alle andre internet-protokoller er opstået i en tid, hvor man på internettet stolede på hinanden .. Hvor det i gamle dage primært var uheldige fejl, der spredte sig, kan man i dag forestille sig, at visse aktører, herunder statslige aktører, kan finde på at anvende hijacking til spionage."

2. link:

".. det lykkes altid at overtage en række lokale enheder. Jeg tror, at du ville blive skræmt, hvis du vidste, hvor meget grej, der står derude og bare venter på, at den forkerte kommer forbi. En ting er at høre tallene om, hvor mange, der bliver kompromitteret, men der er alligevel et stykke derfra og til rent faktisk at få vist, hvor let det i virkeligheden er. Det giver altid sådan et sug igennem salen, første gang der bliver vist et live stream oppe på storskærmen.

Jeg er selv topparanoid. Det bliver man jo nok lidt, når man er inden for mit fag. Jeg tænker i hvert fald meget over, hvad jeg gør."
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.234 sekunder.