Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Linux og andre styresystemer
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Fedora 32
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Fedora 32

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Fedora 32
    Sendt: 29 Apr 2020 kl. 09:29
Så er frigivelsen af Fedora 32 en realitet. Den seneste udgave opgraderer udviklingsværktøjer og kompilatorer, og fjerner e fleste af de gamle Python 2-pakker. Distributionen inkluderer EarlyOOM-hukommelses-monitoren, som kan fjerne processer, der bruger for meget RAM (hukommelse).

Fedora er en Linux-distribution og ejet af Red Hat. Den indeholder software distribueret under en gratis og open source-licens. Fedora har et ry for at fokusere på innovation, integrere tidligt nye teknologier, og der med være på forkant med udviklingen.

Standardskrivebordet i Fedora er GNOME, men andre desktopmiljøer som eksempelvis KDE, Xfce, LXDE, MATE og Cinnamon er tilgængelige. Fedora Project distribuerer også tilpassede variationer af Fedora, kaldet Fedora spins. Disse er bygget med specifikke sæt softwarepakker, der tilbyder alternative desktopmiljøer eller er målrettet mod specifikke interesser så som spil, sikkerhed, design, mv.

Ønsker du at prøve Fedora, kan den hentes her

Du kan læse mere på Fedora's magasin.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.141 sekunder.