Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - JADAK !!!
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

JADAK !!!

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 23435
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: JADAK !!!
    Sendt: 05 Sep 2018 kl. 11:32
Vi stiller os op i rækken af sociale medier, der ønsker fri adgang til alle, og vi mener ALLE efterretningsoplysninger. Vi vil, som Facebook og Twitter, ikke nøjes med oplysninger, som den amerikanske regering kan tilvejebringe, men alle oplysninger uden undtagelse, om så de er fra efterretningsvæsener på bagsiden af Månen.

Ikke mindst ønsker vi kompromitterende oplysninger om vore utålelige, vanartede og ukristeligt venstreorienterede medlemmer, der ustandseligt og hæmningsløst spammer vort hellige forum med negativ og skadelig propaganda. Vi håber dermed at kunne tøjle deres lyster og holde deres elendige indlæg nede på et mere acceptabelt niveau.

Skulle vi som forventet få bekræftet vor antagelse om disse medlemmers afskyelige kriminelle natur, preverse, pædofile, nekrofile og sataniske tilbøjeligheder, vil de blive modtaget med monumental tilfredsstillelse, idel glæde og ubehersket skadefryd.

Sociale medier vil have adgang til efterretningsoplysninger | Version2

Citat:

"Vi står overfor en trussel, der kræver at vi samarbejder på tværs af industrien og regeringen. Begge parter besidder vigtig information, som den anden ikke har adgang til, og hvis vi kombinerer disse oplysninger vil vi stå langt stærkere til at håndtere disse trusler."

Jadak, jadak og jadak!


Redigeret af Prutterhunden - 05 Sep 2018 kl. 13:08
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.109 sekunder.