Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Make America Great Again!
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Make America Great Again!

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 23435
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Make America Great Again!
    Sendt: 07 Sep 2018 kl. 13:01
Overvågning af gud og hvermand er vidunderligt. Har man ikke noget at skjule, skal alle andre heller ikke skjule noget. Alle ens data bør være frit tilgængelige, det være sig bankkonti, eller hvordan virksomheder fremstiller deres produkter.

Amerikanske efterretningstjenester og erhvervsliv skal sæføli have lov at spionere så meget, de lyster, så de kan eliminere andre landes konkurrenceevne og gøre Amerika great again. Hvorfor skulle de ikke have lov til at installere bagdøre i fx Novo Nordisk, så amerikanske virksomheder kan tvære dette latterlige danske firma ud?

Så hold nu op med det tøsetuderi! Bagdøre og anden malware installeret af de pålidelige amerikanske efterretningstjenester og it-mastodonter bør hilses velkommen! Amerika er verdens førende land og skal naturligvis blive ved med at være det. At forsøge at konkurrere med amerikanerne er den rene idioti, og vi behøver jo ikke anden industri end den amerikanske.

Hvorfor europæiske lande ikke kan indse dette, kan jeg ikke indse. Hvad skal vi med et europæisk erhvervsliv? Og andre ullabullalandes? Lad nu for helved USA bestemme. Der er absolut intet at være bange for!

Tyskland: It-giganters magt skal svækkes | Version2


Redigeret af Prutterhunden - 07 Sep 2018 kl. 13:10
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.