Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Spil - generelt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Opråb fra HGs familie
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Opråb fra HGs familie

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Admin Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Sydfyn
Status: Offline
Point: 3658
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Admin Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Opråb fra HGs familie
    Sendt: 20 Jan 2011 kl. 19:19
Kære medlemmer
Jeg er blevet kontaktet af HGs familie, som har et spørgsmål vedrørende World of Warcraft.
 
Inden Hans-Georg forlod os, overlod han en ekstern harddisk til et familiemedlem. Hans-Georg ville gerne, at man havde lyst til at videreføre hans figurer i WoW.
 
Nu er spørgsmålet: hvordan kommer vedkommende videre med spillet? Kan man blot logge på WoW med HGs brugernavn og password og spille videre derfra, hvor HG var kommet til, eller er det nødvendigt at installere spillet samt diverse patches fra den eksterne harddisk?
Til top
Guests Se drop down
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 20 Jan 2011 kl. 19:37
Jeg vil råde HG's familie til at kontakte Blizzards support afdeling først. Primært fordi det rent juridisk ikke er lovligt ifølge Blizzards EULA og Kontrakt, at overtage en andens konto, uanset hvordan det gøres og hvorfor, medmindre der er specielle omstændigheder. Som der må siges at være her.

Endvidere skal der forelægges en eller form for dokumentation for at HG's familie er hvem de siger de er. Ren formalitet, men påkrævet. Da kontakt-oplysninger skal ændres (email, kredit-kort osv.)

Også fordi jeg går ud fra at familien betaler kontoen med deres egne kredit-kort, med deres oplysninger.

Så sandsynligvis skal både Billing Support og Account Security Support kontaktes. Start med den sidste, og hør af hvad der skal/kan ske.

http://eu.blizzard.com/support/index.xml?locale=en_GB&gameId=11

Skal siges de er ret strikse med deres regler. Og opdages "snyd" bliver pågældende account altid banned. Derfor bedre at få kortene på bordet angående hvordan, hvorledes og hvorfor.

Edit:

Angående selve spillet, er det "bare" spillet der ligger der, al anden info (konto, karakterer osv.) ligger på Blizzards servere. Så der skulle kunne spilles fra den som normalt.


Redigeret af Flyswap - 20 Jan 2011 kl. 19:41
Til top
Admin Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Sydfyn
Status: Offline
Point: 3658
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Admin Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Jan 2011 kl. 12:38
Tak for svaret, Flyswap. Det er hermed givet videre til familien.
Så vidt jeg ved, købte HG adgang til WoW en gang om måneden via den lokale boghandel (en slags skrabekort???). Dermed er der ikke indblandet kreditkort i spillet. Med andre ord kan Blizzard kun "finde ud af" at det er en anden, som spiller via IP-adresse, men den kan alle jo skifte.
Til top
Guests Se drop down
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Jan 2011 kl. 14:02
Det er et såkaldt gaming card. Jo, de kan såmænd godt spille fra hans konto. Men det kræver så også at de har adgang til hans email og Battlenet account.

Skulle det blive opdaget, bliver accounten lukket, per Blizzard's regler. Så det er op til familien om de vil tage den chance.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.