Print side | Luk vindue

MacOS med problemer

Udskrevet fra: Nettips.dk
Kategori: Tips til...
Forumnavn: Linux og andre styresystemer
Forumbeskrivelse: Indlæg om operativsystemer (OS) - Linux, OSX, Android, ChromeOS osv.
Web-adresse: https://www.nettipsforum.dk/forum_posts.asp?TID=44655
Udskrevet den: 12 Aug 2022 kl. 07:21
Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Emne: MacOS med problemer
Skrevet af: Pomse
Emne: MacOS med problemer
Skrevet den: 04 Nov 2021 kl. 08:01
Den seneste version af MacOS, benævnt "Monterey", er ikke uden problemer. Flere brugere har meldt ud, at Mac-computerne ganske enkelt kan starte efterfølgende.

Problemet fremkommer især på Macbook Pro, Mac Mini og Imac fra perioden 2015 til 2020, og dermed er det Intel-baserede computere som er omfattet og ikke de nyere modeller med Apples egen M1-processor.

Du kan læse hele artiklen på norske https://www.digi.no/artikler/den-seneste-macos-versjonen-kverker-mac-maskiner/514742" rel="nofollow - Digi.noSvar:
Skrevet af: AFFI
Skrevet den: 06 Nov 2021 kl. 15:57
Mens jeg har ligget i flytterod, har jeg kun brugt min arbejdscomputer - og ikke haft tid til at læse div it-news Min "Roll Royce" af en grafisk/lydmæssigt computer MacBook Pro 2017 fuldt ekviperet med 2 TB flashdrive og alt andet i kabinettet så stærkt, som det kunne blive, havde i forvejen en kedelig tastaturfejl (som mange andre af modellen). Well, det er fikset på Apples regning, men det havde da været rigtig trist, hvis jeg hovedløst havde ladet den opdatere - nu, hvor jeg lige har fået etableret nyt net Confused

Mange tak, Pomse. Sé, det var et rigtigt nettip Thumbs Up

-------------
Our prime purpose in this life is to help others. And if you can't help them, at least don't hurt themPrint side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net