Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Problemer med Win 7 og antivirus
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Problemer med Win 7 og antivirus

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 4082
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Problemer med Win 7 og antivirus
    Sendt: 27 Feb 2018 kl. 22:40
En rapport antyder, at Windows 7-pc'er uden installerede antivirusløsninger ikke længere kan modtage nye opdateringer via Windows Update.

Microsoft identificerede et kompatibilitetsproblem med "Windows sikkerhedsopdateringer udgivet i januar, 2018, og et lille antal antivirusprodukter".

Enhver antivirusløsning til Windows skal indstille en nøgle i Windows-registreringsdatabasen for at bekræfte til operativsystemet, at den er kompatibel og ikke længere bruger disse forbudte metoder.

Windows-pc'er, der ikke har registreringsdatabasenøglen, vil ikke modtage sikkerhedsopdateringer længere ifølge Microsoft.

Microsoft-sikkerhedsprodukter som Windows Defender Antivirus, System Center Endpoint Protection og Microsoft Security Essentials er kompatible med de nye krav og indstiller den nødvendige registreringsnøgle, hvis der ikke er installeret tredjepartsløsninger.

Microsofts Windows 7-operativsystem er specielt, da det kun indeholder et sikkerhedsværktøj, der hedder Defender, som er begrænset i sammenligning med Windows Defender eller Microsoft Security Essentials. Defender vil ikke indstille registreringsdatabasenøglen, hvilket betyder at Windows 7-systemer uden installeret antivirusopløsning ikke vil have nøglen i registreringsdatabasen.

Det betyder i sidste ende, at de berørte systemer ikke modtager sikkerhedsopdateringer til trods for at de stadig understøttes af Microsoft. Støtte til Windows 7 slutter den 14. januar 2020.

Det skriver gHacks (engelsk).
Til top
Dorksen Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Status: Offline
Point: 1754
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Dorksen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 28 Feb 2018 kl. 13:35
Altså endnu en gang fusk for at tvinge folk over på Windows 10 og få folk til at bruge MS egne sikkerhedsprodukter.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.