Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Smøleri med sikkerheden i IoT.
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Smøleri med sikkerheden i IoT.

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22136
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Smøleri med sikkerheden i IoT.
    Sendt: 08 Mar 2018 kl. 17:43
"Fjernsyn, legetøj og højtalere. Mange forbrugerprodukter er i dag koblet på internettet, men med elendig sikkerhed i form af faste kodeord og manglende softwarepatches.

Nu vil den engelske minister for digitalisering, kultur, medier og sport, Margot James have mere sikre Internet of Things-enheder ved hjælp af et nyt sikkerhedskodeks, der er udviklet i samarbejde med producenter og forhandlere."

Politisk indgreb efter års smøleri: »Urimeligt at forbrugere selv skal sikre IoT-enheder« | Version2

Der står intet om lille Danmark og vore kære danske politikeres eventuelle lignende tanker på dette område. Men som altid er vore ansvarlige myndigheder jo ekstremt lang.. hurtige, og vi regner sæføli med, at de er klar med indgreb, før vi får talt til æh.. 2!
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2903
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Mar 2018 kl. 20:02
Ingen tvivl om sikkerheden er ringe. Meget tyder på producenterne af de 'smarte' dimser har til hensigt at følge producenterne af smartphones opdatering af deres enheder. De først par år modtager ejerne opdateringer, hvorefter de lades i stikken.

Det sker for at øge salget af enheder. At vedligeholde allerede eksisterende produkter med sikkerhedsopdateringer, er at betragte som en omkostning og ikke en investering.

At forvente Danmark skulle forholde sig kritisk til sikkerheden i IOT-dimser er nok for meget forlangt. Sikkerheden i disse dimser er jo stadig over sikkerhedsniveauet, der forlanges af visse myndigheder, der 'tilfældigt' kaster rundt med borgernes private data Confused
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.