Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Snowden anklager ..
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Snowden anklager ..

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 23435
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Snowden anklager ..
    Sendt: 09 Nov 2018 kl. 13:00
.. "den israelske cybersecurity-virksomhed NSO Group for at have hjulpet Saudi-Arabien med mordet på Jamal Khashoggi, ved hjælp af deres overvågningssoftware Pegasus."

"NSO Group er, ud fra de beviser vi har i dag, de værste til at sælge disse indbrudsværktøjer, som aktivt bliver brugt til at overtræde systemkritikeres, oppositionsfigurers og aktivisters menneskerettigheder.

The Citizen Lab beskriver i deres rapport, hvordan Pegasus i høj grad bruges af lande med et tvivlsomt forhold til menneskerettigheder:

”Vores konklusioner tegner et dystert billede af truslen mod menneskerettigheder fra NSO’s globale udbredelse. Mindst seks lande med betydelige Pegasus-operationer har tidligere været forbundet med misbrug af spyware mod civilsamfund, inklusive Bahrain, Kasakhstan, Mexico, Marokko, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater.”

I Khashoggis tilfælde, var det hans ven og med-dissident Omar Abdulaziz, som fik sin telefon inficeret med Pegasus. Det betød, at NSO og den saudiarabiske regering var i stand til at overvåge deres samtaler og overhøre Khashoggis planer."

Om han har ret i sin anklage, kan jeg naturligvis ikke afgøre, men snigmord på fremmede agenter, journalister, politikere og andre, der af "specielle brancher" anses for en risiko for sikkerheden, hører til dagens orden - ikke kun i ullabullalande, som de nævnte, men også i såkaldte demokratiske lande som USA, Israel osv., og Snowden kender branchen indefra og har jo før haft ret.

Snowden anklager israelsk virksomhed for at have muliggjort mord på Khashoggi | Version2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
AFFI Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 05 Apr 2008
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 11275
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AFFI Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Nov 2018 kl. 12:24
Jeg siger ikke, at landssvigeren lyver, men det undre mig, hvordan en svoren fjende af Israel og America får adgang til oplysninger, han kan bruge til andet end illustrationer til en børnebog. Mææn, lad ham blot fortsætte sit korstog, og hvis han tror, han's kändisstatus sikrer ham mod et ekstra gat i panden, da tror jeg, han har miskalkuleret hvem, han har udfordret! 

Kaspersky's, Ahmed Mansoor, har her beskrevet, hvordan den bevingede spy breder sig via "bøsse-kompaniet" Apple's iOS og Android via primitiv ordleg. Jeg troede, Vladimir Putin, havde rettet segmentet til Confused

http://www.kaspersky.com/blog/pegasus-spyware/14604/
Redigeret af AFFI - 10 Nov 2018 kl. 13:18
Jewish Supremacy ✡️🕎
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.066 sekunder.