Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Sjov og ballade
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Tabu ret eller uret?
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Tabu ret eller uret?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27446
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Tabu ret eller uret?
    Sendt: 07 Feb 2020 kl. 14:48
Tabuer er i mine øjne en sygdom. En samfundssygdom. Absolut ikke nødvendige, men det er humor til gengæld. Uden humor har jeg svært ved at se, hvordan man kan overleve.

Det kan man ikke ikke gøre grin med, høres det ofte. Men det passer ikke. Det sker både i tide og utide. Det sidste er efter nogens mening, fordi det er tabu. Men det sker og det beviser, at man kan gøre grin med alt. Nogen gør det jo!

Hvad laver vorherre for eksempel i sin selvvalgte evighed? Hvordan får han tiden til at gå uden humor? De jomfruer, der banker på hans dør, har som regel set bedre tider og er afblomstret. Ikke særligt morsomt, vel? Tænk sig at leve en evighed uden humor. Vorherre bevares!

Og profeter. Må man gøre grin med dem? Nogle kryber til korset og andre lader bjerge komme til sig. Hvad er meningen med det? Hvis de var rigtige profeter, har de vel for fanden da haft humor. At krybe på alle fire hen til et kors eller lokke et bjerg hen til sig, er da ren Monty Python, ikke?

Sjov og alvor er 2 sider af samme mønt og hverken den ene eller den anden side skal være tabu. Vi må se begge sider af den for at se om den er ægte eller falsk.

Livet er en trædemølle, sagde Træde Møller. Men hvad drikker Møller? Næh, så slemt kan det ikke være. Det kan være meget værre.

Guder, profeter, kejsere, konger og centerølhentere står over loven. Intet tabu skal stå i vejen for dem!

Vi vil øl hertil lands, i luften og til vands. Byd livet op til dans!
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.063 sekunder.