Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - To sårbarheder i Windows 10
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

To sårbarheder i Windows 10

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 8571
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: To sårbarheder i Windows 10
    Sendt: 17 Okt 2020 kl. 10:59
Microsoft har frigivet to sikkerhedsopdateringer uden for normal "cyklus". Det er sikkerhedsopdateringer til at adressere fjernkodekørselsfejl, der påvirker Microsoft Windows Codecs Library og Visual Studio kode.

Sårbarheden i Microsoft Windows Codecs-bibliotek påvirker alle enheder, der kører Windows 10 version 1709 eller nyere. Sårbarheden skyldes den måde, som Microsoft Windows Codecs-biblioteket håndterer objekter i hukommelsen.

Microsoft oplyser, at Windows 10-enheder ikke er sårbare i deres standardkonfiguration, men at det påvirker brugere, der har installeret de valgfrie HEVC-mediecodecs fra enhedsproducenten fra Microsoft Store.

Sårbarheden i Visual Studio JSON Remote Code Execution udløses, når brugeren åbner en ondsindet "package.json"-fil, og den giver angriberen mulighed for at udføre kode eksternt i sammenhæng med den aktuelt indloggede bruger. Har brugeren administrator rettigheder, kan angriberen oprette administrator konti på den kompromitterede Windows-enhed.

Du kan læse mere om de to sårbarheder på Bleeping Computer
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.086 sekunder.