Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Windows
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Windows 10 version 1809
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Windows 10 version 1809

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 4363
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Windows 10 version 1809
    Sendt: 13 Sep 2018 kl. 08:48
Når du forsøger at installere Firefox via Chrome-browseren på nyeste version af Windows 10 version 1809, vil du opdage at installationen afbrydes af operativsystemet.

Skærmbilledet, der fremkommer ved afbrydelsen, angiver at Edge er installeret på enheden, og at den er sikrere og hurtigere end den browser, som brugeren skulle installere på enheden.

Den eneste mulighed er at åbne Microsoft Edge, hvorfra du kan hente. Selv om det er muligt at deaktivere beskeden, er der ikke mulighed for at gøre andet. Vælges muligheden at downloade alligevel, føres du ikke til muligheden, men til indstillingerne i Windows 10 og der er ikke mulighed for at ændre ved det dette. Microsoft vil med denne funktion forsøge at gøre browseren Edge "populær".

Det er naturligvis stadig kun test-versionen af Windows 10 version 1809, der her er tale om. Men ændres det ikke, inden opgraderinger finder sted senere på måneden, er Microsoft tilbage med deres monopol-tyrani.

Kilde:

gHacks.net

Version2
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24063
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 Sep 2018 kl. 14:08
Har man en gammel ligtorn, kan det gøre ondt at læse og få gentaget kritik af sin kæreste, når man i sin berusede forelskelse ikke kan se kærestens mangler og fejl. Men sandheden skal ikke dølges, fordi nogle foretrækker at være blinde og døve.

Dirty tricks skal kritiseres, så kæresten kan rette sine fejl - til gavn for både sig selv og tilbederne. Men sidder ligtornen i øjet, ser man desværre kun det negative i kritikken og ikke den positive effekt, en seriøs kritik kan have.

I går skrev jeg om samme emne og refererede til betanews og gHacks. Nu er så Version2 føjet til. Ergo er vi så mindst 5, der ikke har ligtorne i øjnene, men gerne ser andres kærester blive endnu smukkere og mere tiltrækkende.

Kommentaren: "Hvis det her fortsætter ind i en endelig forbruger-udgave, så er det vel et klokkeklart brud på monopolreglerne?", sidder lige i øjet. Wink

Dirty tricks - Nettips Forum

Redigeret af Prutterhunden - 13 Sep 2018 kl. 14:09
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.